Hangsen Atom Series 70%PG eLIquids

Hangsen Atom ’s werelds meest verkochte eLiquid lijn

De meest bekende en verkochte lijn uit het Hangsen assortiment is de ´Atom´ lijn. Met diverse tabak,  fruit, mint en overige smaken is in deze lijn iets te vinden voor ieders smaak. De meest bekende smaken zijn de ´Tobacco´ die door vele wordt gezien als de meest natuurgetrouwe tabak vervanger en de ´RY4´ die inmiddels door tal van collega producenten gekopieerd is maar nog door niemand geëvenaard.

Hangsen e-liquid

De eLiquids uit de Atom serie worden geleverd in verzegelde flesjes met 10ml inhoud en een kindveilige sluiting. Het doosje is voorzien van alle verplichte waarschuwingen en in het doosje tref u een meertalige bijsluiter aan.

Hangsen eliquid groothandel Nederland | Hangsen e-liquid groothandel België