Veiligheid staat bij Hangsen bovenaan

Hangsen eLiquid sinds 2009

Hangsen (est 2009) is ’s werelds grootste producent van vloeistoffen voor de elektronische sigaret, met productiefaciliteiten over de hele wereld. Hangsen produceert maandelijks 4.000.000 flesjes eliquid en is daarmee wereld marktleider.

Hangsen eLiquids volledig TPD getest

Hangsen werkt samen met 9 gezaghebbende laboratoria over de hele wereld om te zorgen voor nauwkeurigheid van de gegevens voor de TPD-test en regelgeving in verschillende landen. Hierdoor is Hangsen voorzien van de prestigieuze keurmerken:  HACCP intertek, GMP intertek, UKAS quality management en ISO 9001.

Hangsen Benelux de officiële eLiquid groothandel voor Nederland en België

Wij verzorgen de exclusieve Business to Business distributie voor de BeNeLux markt. Wij werken vanuit eigen voorraad waardoor wij in staat zijn bestellingen (op weekdagen) binnen 24-48 uur bij onze afnemers af te leveren.